

ROUND 4 – August 18-20, 2023 (LONG Track)

(August 6, 2023)

PARTICIPANT WEEKEND SCHEDULE Saturday & Sunday

7:15 AM Super Series Official Meeting

7:30 AM – 4:00 PM Team Registration – SMP Registration Centre

7:30 AM Technical Inspection Area Opens

8:15 AM Super Series Mandatory Riders Meeting

10:30 AM Deadline for class changes/additions

11:00 AM Registration Closed

PRACTICE SESSIONS

8:45 AM	OPEN PRACTICE 1 - Alert Horn – Pre-Grid
8:50 AM – 9:00 AM	PRACTICE 1 (10 minutes) PRO-AM SUPERBIKE/SPORTBIKE, SPRINT CUP
9:00 AM	OPEN PRACTICE 2 - Alert Horn – Pre-Grid
9:05 AM - 9:15 AM	PRACTICE 2 (10 minutes) Sportsman L& H, Ltwt Superbike, Ltwt Prod., Novice
9:15 AM	HEAT RACE MINICUP MOTO 1 - Alert Horn – Pre-Grid
9:20 AM - 9:30 AM	HEAT RACE MINICUP MOTO 1 (6 LAPS – GO KART TRACK)
9:30 AM	HEAT RACE MINICUP MOTO 2 - Alert Horn – Pre-Grid
9:35 AM – 9:45 AM	HEAT RACE MINICUP MOTO 2/ MOTO 3 (6 LAPS – GO KART TRACK)
OLIALIEVINO	
QUALIFYING	
9:45 AM	PRO-AM SUPERBIKE QUALIFYING - Alert Horn – Pre-Grid
9:50 AM – 10:05 AM	QUALIFYING- PRO-AM SUPERBIKE (15 minutes)
10:05 AM	SPORTSMAN LTWT / NOVICE- QUALIFYING - Alert Horn – Pre-Grid
10:10 AM – 10:25 AM	QUALIFYING- SPORTSMAN LTWT / NOVICE (15 minutes)
10:25 AM	SPORTSMAN HVWT / LTWT SUPERBIKE – Alert Horn – Pre-Grid
10:30 AM - 10:45 AM	QUALIFYING -SPORTSMAN HVWT / LTWT SUPERBIKE (15 minutes)
10:45 AM	BREAK
11:00 AM	PRO-AM SPORTBIKE – QUALIFYING - Alert Horn – Pre-Grid
11:05 AM – 11:20 AM	QUALIFYING-PRO-AM SPORTBIKE (15 minutes)
11:25 AM	LTWT PRODUCTION- QUALIFYING - Alert Horn – Pre-Grid
11:30 AM – 11:45 AM	QUALIFYING - LTWT PRODUCTION (15 minutes)
11:45 AM	SPRINT CUP - QUALIFYING - Alert Horn – Pre-Grid
11:50 AM – 12:05 PM	QUALIFYING- SPRINT CUP (15 minutes)
Lunch Break 12:05 PM – 1:00 PM	



ROUND 4 – August 18-20, 2023 (LONG Track) (August 6, 2023)

RACE SESSIONS	
1:05 PM	LTWT PRODUCTION - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
1:12 PM – 1:24 PM	RACE – LTWT PRODUCTION (12 minutes)
1.12 FIVI - 1.24 FIVI	RACE - LIWI PRODUCTION (12 Illinutes)
1:27 PM	PRO SPORTBIKE - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
1:34 PM - 1:46 PM	RACE – PRO SPORTBIKE (12 minutes)
1:49 PM	NOVICE - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
1:56 PM – 2:08 PM	RACE – NOVICE (12 minutes)
2:11 PM	AM SPORTBIKE - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
2:18 PM – 2:30 PM	RACE – AM SPORTBIKE (12 minutes)
2:33 PM	MINICUP MOTO 1 - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
2:40 PM - 2:50 PM	RACE – MINICUP MOTO 1 (7 LAPS – GO-KART TRACK)
0.50 DM	ODDINT OUD DAGE Mark CMINULarry Dra Orid
2:53 PM 3:05 PM – 3:17 PM	SPRINT CUP - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
3:03 PIVI — 3:17 PIVI	RACE – SPRINT CUP (12 minutes)
3:17 PM	BREAK
3:32 PM	MINICUP MOTO 2 - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
3:39 PM – 3:49 PM	RACE – MINICUP MOTO 2/ MOTO 3 (7 LAPS – GO-KART TRACK)
3:52 PM	SPORTSMAN HVWT / LTWT SUPERBIKE - RACE - Alert 5 MIN Horn - Pre-Grid
3:59 PM – 4:11 PM	RACE SPORTSMAN HVWT / LTWT SUPERBIKE (12 minutes)
4:14 PM	AM SUPERBIKE - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
4:21 PM – 4:33 PM	RACE – AM SUPERBIKE (12 minutes)
	(12.102)
4:39 PM	PRO SUPERBIKE - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
4:46 PM – 4:58 PM	RACE- PRO SUPERBIKE (12 minutes)
5:01 PM	SPORTSMAN LIGHTWEIGHT - RACE - Alert 5 MIN Horn – Pre-Grid
5:08 PM – 5:20 PM	RACE – SPORTSMAN LIGHTWEIGHT (12 minutes)
0.00 i ivi — 0.20 i ivi	TAGE OF ORTOMAN EIGHT VEIGHT (12 minutes)
	TRANSPONDER RENTALS MUST BE RETURNED BEFORE PODIUM
5:35 PM	PODIUM CEREMONIES